Prihlásenie/Problémy s prihlásením?
|
|
Diela Eleny Marchallé sú tvorené v spolupráci s energiami hodvábu a často sú ozvláštnené symbolmi a mandalami, ktoré odovzdávajú rôzne posolstvá.
Odišli zo Starého divadla Karola Spišáka v Nitre pre nezhody so súčasným riaditeľom Martinom Kusendom. Napriek desiatkam stvárnených postáv a stovkám odohraných predstavení v kamennom divadle pokračujú a tvoria ďalej.
Školy vychovávajú mladých ochranárov... Viac ako 150 škôl z celého Slovenska sa spája pre peknú vec.
Viete, kde si môžete kúpiť tie najlacnejšie značkové hodinky? No predsa v eshope skmoda.sk! Prinášame Vám tie najlepšie ponuky zo sveta módnych hodiniek a šperkov za úžasné ceny priamo z USA.
V Regionálnom osvetovom stredisku v Nových Zámkoch v dňoch od 5.6 do 31.8.2015 bude otvorená výstava pod názvom Vynálezy, vedecká hračka, určená hlavne deťom.
Vokálny zbor ENTHEA Vás pozýva na koncert pod názvom LEN TAK PRE ELÁN do rímsko - katolíckeho kostola v Nových Zámkoch dňa 27.6.2015 o 19.15 hod.
Mesto Nitra Vás srdečne pozýva na LETO NA NITRIANSKOM HRADE počas letných mesiacov, od 20.júna do 28.augusta 2015. Tešíme sa na Vašu návštevu!
Galéria umenia Ernesta Zmetáka a Nitriansky samosprávny kraj Vás pozývajú na výstavu Blažej Baláž - Private / Public do priestorov Galérie Ernesta Zmetáka, ktorá potrvá do 27.6.2015. Tešíme sa na Vašu návštevu!
Užitočné linky |
(verné napodobeniny originálov parfúmov svetových značiek) |
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre – štúdium prepojené s praxoudátum pridania: 25.02.21-10:40 Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre patrí medzi najlepšie fakulty v SR so zameraním na potravinárstvo, biotechnológiu a biológiu. Naším cieľom je vzdelávanie a vychovávanie vysokokvalifikovaných odborníkov, ktorí si bez problémov nachádzajú uplatnenie v praxi na Slovensku aj v zahraničí. Poslanie fakultyFakulta biotechnológie a potravinárstva vznikla v roku 2002. Poslaním fakulty je výchova a príprava kvalifikovaných, vysokoškolsky vzdelaných odborníkov orientovaných na poznanie a zvládnutie najnovších poznatkov, biologických, chemických, technologických a ekonomických vied orientovaných na moderné postupy výroby, hodnotenia a spracovania potravín a špecifických produktov biotechnológií. Hlavným cieľom je dosiahnutie biologickej a technologickej integrity systému "poľnohospodársky produkt - potravina". Fakulta organizuje vzdelávanie v akreditovanom trojstupňovom štúdiu (bakalárske, inžinierske, doktorandské). V trojročnom bakalárskom a dvojročnom inžinierskom štúdiu je vzdelávací program zložený z povinných základných teoretických a odborných predmetov a voliteľných predmetov zvoleného študijného odboru. Tento systém zabezpečuje flexibilitu štúdia a prispieva autoprofilácii poslucháča. Štúdium na bakalárskom stupni sa končí štátnou bakalárskou skúškou a obhajobou záverečnej bakalárskej práce a priznaním titulu bakalár - Bc. Inžinierske štúdium sa končí štátnou skúškou, ktorej súčasťou je obhajoba diplomovej práce a absolventovi sa priznáva titul inžinier - Ing. Prezentácia fakultyPrezentácia fakulty v powerpointe: linka : Virtuálna prehliadka fakulty: Priestory našej fakulty, jednotlivých katedier a laboratórií si môžete prezrieť aj virtuálne tu: Akreditované študijné programyČo ponúka maturantom Fakulta biotechnológie a potravinárstva? Na 1. bakalárskom stupni štúdia si môžete vybrať zo šiestich akreditovaných študijných programov:
Na 2. Inžinierskom stupni štúdia môžete pokračovať v štúdiu na piatich akreditovaných študijných programoch:
Na 3. doktorandskom stupni štúdia môžete študovať na troch akreditovaných študijných programoch:
Uplatnenie absolventov v praxiNaši absolventi sa uplatnia v potravinárskych a poľnohospodárskych podnikoch, reťazcoch maloobchodných prevádzok, orgánoch úradnej kontroly potravín, výskumných, vývojových a šľachtiteľských inštitúciách, špecializovaných laboratóriách, pracoviskách štátnej správy, logistických a distribučných spoločnostiach, službách, v súkromnom sektore a pod. Najčastejšie pracovné pozície absolventov sú: manažér výroby, kvality a bezpečnosti potravín, technológ výroby, vývojár výrobkov, inšpektor, audítor, odborný pracovník laboratória, výskumný pracovník, manažér prevádzky, manažér v maloobchode v reťazcoch, prevádzkar a manažér stravovacích zariadení. Ďalšie vzdelávanie, kurzy ponúkané našou fakultou
Prečo študovať na FBP?Štúdium na našej fakulte Vám odporúčame aj z nasledovných dôvodov:
Možnosti mobilítV rámci štúdia môžete absolvovať časť štúdia v zahraničí v rámci programov:
Dôležité informácie a termíny pre uchádzačov o štúdium
Kde získam podrobnejšie informácie?V prípade otázok k I. a II. stupňu štúdia môžete kontaktovať oddelenie pre štúdium a vzdelávanie:
Ing. Beáta Zelenáková Ing. Katarína Gurčíková Kontakt:
|